Σάββατο, 5 Μαρτίου 2011

Φέτα με καυτερή πράσινη πιπεριά (Θεσσαλονίκη)

Σε κάποια απο τα κουτουκάκια που είχα τη τιμή και τη τύχη να πάω όσες φορές ανεβοκατέβαινα στην όμορφη Θεσσαλονίκη, αυτό το πιάτο πραγματικά με εντυπωσίαζε διότι ετοιμαζόταν πάνω στο τραπέζι απο τους γνώστες φίλους με ένα τροπο τόσο απλό αλλα πιστέψτε με αποτελεσματικό! Ενα απο τα πιο γρήγορα, εύκολα και γευστικά μεζεδάκια που έχω γευτεί..

Υλικά για 2 άτομα

Ένα γεναίο κομμάτι φέτα της αρεσκείας σας
1 πράσινη καυτερή πιπερια κέρατο
3 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ψήνουμε τη πιπεριά στη σχάρα ή στο γκρίλ του φούρνου μέχρι να ροδίσει καλά απο όλες τις πλευρές και να αφαιρείται η φλούδα της. Μετά που θα αφαιρέσουμε τη φλούδα, σερβίρουμε τη πιπεριά σε ενα ρηχό πιάτο μαζί με τη φέτα. Με ένα πιρούνι λιώνουμε τη φέτα και τη πιπεριά και τα δένουμε μαζί προσθέτοντας το λάδι. Συνοδεύεται ΥΠΕΡΟΧΑ με φρυγανισμένο ψωμί και φυσικά τσίπουρο!

1 σχόλιο:

  1. Οι συνταγές σου είναι πολύ καλές αλλά βλέπω ότι έχεις σταματήσει να γράφεις εδώ και ένα χρόνο, κρίμα γιατί το blog είναι πολύ καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή